De 144 Hz frequentie heb ik in eerste instantie laten maken n.a.v. een verzoek van een klant.  Van haar kreeg ik ook gechannelde teksten waarop deze frequentie gebaseerd is. Het lijkt me een heel fijne nieuwe frequentie om te gebruiken en je mee te verbinden. Ik heb deze frequentie ‘creatie’ genoemd, omdat deze te maken heeft met het scheppen of creëren van je eigen werkelijkheid. Ik denk dat deze ondersteuning kan bieden in het proces van positieve affirmaties, waarbij de gechannelde teksten een leidraad kunnen zijn.

Op zich is de 144 Hz niet echt een nieuwe frequentie. We kennen deze namelijk als het lagere octaaf van de D van 288 Hz uit de Pythagoras of Harmonische Reeks. Dat is een zuivere D behorende bij de toonladder gebaseerd op de kamertoon van 432Hz. Daarin vertegenwoordigt hij het keelchakra. Hij helpt om in dat gebied rust en ontspanning te geven. In deze tijd waarin het soms moeilijk is je uit te spreken door tal van tegenstrijdige berichtgevingen en meningen is dat geen overbodige luxe.

In de versie van 144Hz voelt het toch weer even anders. 144 is 12×12, en daarover zijn zeker nog wel meer teksten te vinden. 144 is een zeer mystiek getal dat op allerlei manieren terugkomt in de spirituele wereld. Het is bijvoorbeeld onderdeel van de Fibonacci-reeks en een belangrijk getal in de heilige geometrie. 144 wordt altijd met positieve energie geassocieerd. Ik kwam bijvoorbeeld ook het Engelengetal 144 tegen: 

Nummer 144 is een mix van de vibraties en attributen van nummer 1 en nummer 4 die twee keer verschijnen, waardoor de nadruk en extra invloed op zijn energieën wordt gelegd. Nummer 1 bevordert veranderingen, een nieuw begin en nieuwe ondernemingen, ambitie en vasthoudendheid, zelfleiderschap en assertiviteit, uniciteit en individualiteit, ambitie en wilskracht. Nummer 1 vertelt ons ook dat we onze eigen realiteit creëren met onze overtuigingen, gedachten en acties. Nummer 4 brengt zijn energie inspanningen en wil, bouwt een solide basis, werkt ijverig aan het bereiken van doelen, uitvoerbaarheid en vastberadenheid, eerlijkheid en integriteit. Nummer 4 vertelt ook over het behalen van succes en het oogsten van de vruchten van goed gedaan werk.

Engel nummer 144 brengt een bericht van je engelen dat je naar nieuwe manieren moet zoeken om je werk efficiënter te doen. Luister naar je intuïtie terwijl je engelen positieve energieën naar en om je heen sturen.

Engel nummer 144 is een bericht om uw gedachten positief en optimistisch te houden terwijl u een belangrijke nieuwe rol of onderneming op zich neemt. Uw positieve energieën, intenties en acties zullen uw verwachte resultaten manifesteren. Vertrouw op je engelen om alles te leveren wat je nodig hebt.

Al met al reden genoeg om deze frequentie van 144 Hz op te nemen als stemvork in het assortiment. Hij is vooralsnog beschikbaar in het light en medium formaat.

Hieronder zal ik een deel van de gechannelde teksten (vertaald) weergeven, met een link naar de bron. Ik wens je allereerst veel leesplezier, en misschien voel jij je ook geïnspireerd om met deze bijzondere frequentie aan de slag te gaan. De stemvork is verkrijgbaar via de winkelsite www.stemvorken.nl: http://stemvorken.nl/contents/nl/p498.html

Ronne, 2020

Gechannelde teksten van Natalie Glasson – Sacred School of OmNa.

bronnen:

Gegroet, wij zijn de Raad van 144, als collectief vertegenwoordigen wij elk lid van het Universum van de Schepper. We bestaan ​​op het kosmische niveau en toch worden we vaak erkend als de Raad van 12 (de 12 kernenergieën die voor het eerst worden uitgedrukt door de Schepper, waar jullie allemaal doorheen gaan en een uitdrukking van zijn). Als de Raad van 144, is ons doel is om de energie, frequentie en vibratie van de schepping zoals geboren uit de Schepper in stand te houden. De frequentie die we uitstralen als de 144 synthetiseert in vele dimensies en zelfs beschavingen op aarde. Tijdens grote ascensieverschuivingen is de 144 frequentie aanwezig om de noodzakelijke manifestaties te ondersteunen. Wanneer de 144 frequentie aanwezig is in welke vorm deze zich ook manifesteert, kun je er zeker van zijn dat er een krachtige verschuiving en transformatie plaatsvindt die iedereen kan ervaren. De frequentie van 144 op kosmisch niveau is de vibratie van manifestatie en creatie van de puurste natuur. Met deze vibratie begroeten we je en activeren we hetzelfde in jou. Als we ons met elkaar en door elkaar verbinden, herkennen we de zuiverste vibratie van de Schepper.

Ons doel om vandaag naar jullie toe te komen, is om een ​​inzicht van het Universum van de Schepper en ons bewuste bewustzijn te delen. We willen een vibratie en frequentie met jullie delen die bekend staat als het 144 Healing System. Dit is de genezingsfrequentie die aanwezig is in onze vibratie, bekend als de 144-frequentie, geboren uit het kosmische niveau. Onze frequentie vertegenwoordigt de heelheid, volledigheid en eenheid van de Schepper. Daarom vertegenwoordigt en bevordert onze genezingsfrequentie hetzelfde. Het wordt het 144 Healing System genoemd omdat het aanroepen van deze energie en afstemming een cyclus begint van afstemming van je hele wezen op alle niveaus op de heelheid, volledigheid en eenheid van de Schepper. Het resultaat is dat je geleidelijk, hoewel in een versneld tempo, je energietrilling verschuift om in harmonie te bestaan ​​met de 144-frequentie met speciale focus op het helen en transformeren van dat wat je energie van de Schepper scheidt en terugtrekt. Je harmonisatie met de 144 frequentie zal een proces ondersteunen van het ontdekken van je innerlijke waarheid, het oplossen van innerlijke wonden, het herontdekken van de Schepper in je en het accepteren van bevrijding door je hele wezen. Energieën die lijken te stagneren, zullen de kans krijgen om te bloeien in de prachtige en gelukzalige energie van de Schepper. Het 144 Healing System ondersteunt je eigen speciale reis van vreugde met de Schepper terwijl je in je kracht blijft, in de voorhoede van je interne genezings- en ontwakingsproces. De reis is verschillend voor elke ziel die zich verbindt met het 144 Healing System, waardoor het moeilijk is om de volledige aanwezigheid en het doel van deze krachtige vibratie te beschrijven.

Het 144 Healing System bevat 144 strengen genezende energie, elke streng of energiegolf werd gecreëerd door de Raad van 12. Wanneer elke streng van genezende energie wordt gecombineerd, creëert dit een complete en ultieme genezingsverschuiving die alle niveaus van je wezen beïnvloedt. Een beroep doen op slechts enkele van deze genezende lichtbronnen zou de genezing kunnen ondersteunen die u wenst in uw leven, realiteit en nu. Wanneer je echter de 144 strengen van helende energie verankert, creëer je een gelofte met jezelf en de Schepper om eenheid te zoeken met de Schepper, buiten de huidige ervaringen van je bestaan ​​op aarde. Een eenheid die naar elk aspect van je wezen zingt en je intieme relatie met de Schepper herstelt. Binnen het 144 Healing System bevinden zich codes en goddelijke afdrukken die de zuiverste vibratie van de Schepper en het Universum van de Schepper vertegenwoordigen en uitstralen. Elke code en goddelijke afdruk bevordert eenzijn en harmonisatie met de Schepper, en ondersteunt je om hetzelfde in je realiteit op aarde en in de innerlijke gebieden tot schepping te brengen.

Zielen in het Universum van de Schepper, zoals Sterrewezens en Geascendeerde Meesters, downloaden en emaneren het 144 Healing System, en erkennen het als een transformationeel pad naar de herinnering aan de Schepper op alle niveaus van hun wezen. Dit is geen nieuwe energie, het is een frequentie in de kern van je eigen wezen en aan de basis van het hele universum van de Schepper, evenals van de aarde.

Binnen de Geascendeerde Meesterscholen op de innerlijke niveaus, is er een gelegenheid om toegang te krijgen tot het 144 Healing Systeem en het te reactiveren waarin elke dimensie die je aan het vibreren bent. Velen kiezen ervoor om leringen en helingstechnieken van het 144 Healing System te ontcijferen en uit te drukken en toch is het op kosmisch niveau eenvoudigweg licht dat je wezen in volledige harmonisatie met de Schepper brengt.

Wij, de Raad van 144, wilden je nu bewustmaken van het 144 Healing System, zodat je je bewust kunt zijn van deze energie in je wezen, en zo een unieke genezingsreis voor jezelf begint in co-creatie met de Schepper. Het is nu essentieel vanwege de Blaze of Light die in 2020 verankerd is door de Schepper met als doel meer licht te creëren en het licht te vergroten. Als de frequentie en energie van het 144 Healing System in je wezen wordt herkend en geactiveerd, dan zal het worden vergroot en verder door je wezen worden verspreid door de Blaze of Light.

Het is belangrijk om te erkennen dat het 144 Healing System de volledigheid, heelheid en eenheid van de Schepper manifesteert voor alle aspecten van je wezen, realiteit, creaties en bestaan ​​op aarde en de innerlijke niveaus. Neem even de tijd om contact te maken met dit begrip en dit te belichamen:

Stel je de aanwezigheid van heelheid in je wezen en realiteit voor die het 144 Healing System creëert.

Stel je de transformaties voor die de aanwezigheid van heelheid op alle niveaus van je wezen zou creëren in jou en voor je realiteit.

Overweeg je aanwezigheid en bestaan ​​in de wereld met de vibratie van heelheid.

Heractivering van het 144 Healing System

‘Ik roep de frequentie en vibratie van de Raad van 144 op om bij mij aanwezig te zijn en in mijn wezen te gronden. Ik nodig de 144 frequentie uit om mijn wezen te doordringen met het doel de energie en aanwezigheid van het 144 Healing System in mij te activeren. Laat de frequentie van het 144 Healing System tot bloei komen in mijn hele wezen, alles transformerend wat ik ben en creëer. Steun mij bij het toegang krijgen tot en emaneren van de heelheid, volledigheid en eenheid van de Schepper. Laat deze activering nu beginnen. Dank u.’

De activering zal alles creëren wat nodig en gepast is in je wezen nu, waardoor je intieme relatie met de Schepper wordt aangemoedigd.

Het 144 Healing System vergroten met de Light Blaze van 2020

Deze activering kan nu of op elk moment in 2020 worden gerealiseerd.

‘Ik roep de frequentie en vibratie van de Raad van 144 op om bij mij aanwezig te zijn en in mijn wezen te gronden. Ik nodig de 144 frequentie uit om in mijn wezen te doordringen met het doel de energie en aanwezigheid van het 144 Healing System in mij te activeren.

Ik open mijn hele wezen om de juiste vibraties van de 2020 Light Blaze te ontvangen om alles wat het licht van de Schepper is, te vergroten. Ik nodig de 2020 Light Blaze uit om elke cel van mijn wezen, mijn energietrilling en realiteit aan te raken en me te baden in het allerhoogste licht.

Ik nodig een synthese en herverbinding uit om plaats te vinden in mijn wezen. Moge de 2020 Light Blaze van de Schepper de aanwezigheid van het 144 Healing System in mijn wezen nu ontsteken, versterken en reactiveren. Ik laat de aanwezigheid, heilige codes, goddelijke invloed en begeleiding van het 144 Healing System uitstralen vanuit de kern van mijn wezen. Ik ben een belichaming van de 144 frequentie en helende vibratie; de aanwezigheid van de heelheid, volledigheid en eenheid van de Schepper. Ik open mijn geest en hart om echt en puur te erkennen hoe de frequentie mij nu van dienst zal zijn in mijn leven en reis om de Schepper tot uitdrukking te brengen. Dank u.’

Sta toe en houd vast aan de intentie van een synthese die plaatsvindt in je wezen, rust en geniet van de aanwezigheid van de energie.

Stappen om verbinding te maken met de wereld van de schepping

Roep de 144 Frequentie van het Kosmische Niveau aan om in je wezen te downloaden met het doel om al je energetische systemen te reinigen en te zuiveren.

Vraag in je eigen woorden de 144 Frequentie om je hele wezen voor te bereiden op een ascensie-verschuiving, ontwaken en bloeien.

Vraag de 144 Frequentie om hun Creatie-energie van het Kosmische Niveau in je wezen te downloaden.

‘Met de steun van mijn gidsen en de 144 frequentie van het Kosmische Niveau wil ik me vanuit de puurste essentie van mijn wezen verbinden met de Bol van Creatie, een energetische bron geschonken door de 144 Frequentie aan het Universum van de Schepper. Als het goddelijk gepast is en geleid wordt door mijn ziel, wil ik de noodzakelijke energie van de Bol van Creatie in mijn wezen downloaden om de perfectie en het ontwaken van mijn scheppingsvaardigheden en co-creatie met de Schepper te ondersteunen. Mag ik nu alles ontvangen wat passend en geleid is. Dank u.’

Sta jezelf toe om zo lang als nodig is te ontvangen en te ervaren.

Vraag in je wezen hoeveel keer je je nog moet verbinden met de energetische Bol van Creatie om het proces in jou compleet te maken.

Roep de 144 Frequentie op om alle ascensie verschuivingen die mogelijk hebben plaatsgevonden te perfectioneren, om downloads te aarden en om de energieën die je hebt ervaren met je fysieke wezen en realiteit te synthetiseren. (Geef jezelf de tijd om volledig terug te keren naar je bewustzijn en je realiteit.)

Wij, de 144 Frequentie, geven dit geschenk van een activering met de Bol van Creatie in vertrouwen en respect voor jouw waarheid.

Infinite love,

Council of 144